Traditional regional recipes of the riviera

Mediterranean Bruschetta (Plat)

mediterranean bruschetta

Preparation

Cooking

For
4 People

Ingredients
- 4 large slices country bread
- 4 fresh red peppers
- 150g diced prosciutto
- arugula salad
- cherry tomatoes
- capers
- green peppercorns
- olive oil
- basil
- salt, pepper


Recipe provided by :

Mediterranean bruschetta

- Blend the red pepper, capers and green peppercorns
- Add salt, pepper and olive oil
- Toast your slices of bread lightly in oven
- Spread mixture over hot slices
- Add the sliced cherry tomatoes ​and diced prosciutto
- Garnish with basil leaves
- Serve immediately with arugula salad


4 Reviews on the recipe

Mediterranean bruschetta
Quelle bonne idée, une vieille recette italienne remise au gout du jour
Evaluation : 5/5
Domilou
Mediterranean bruschetta
La photo ne correspond pas.... Il faut juste rajouter du fromage (chèvre de notre région, ou mozza.... ) et mettre quelques minutes sous le grill du four ....
Evaluation : 5/5
anne
Mediterranean bruschetta
très bonne recette
très pratique et rapide à faire et tout le monde adore!!
Evaluation : 5/5
pockette
Mediterranean bruschetta
super
Evaluation : 5/5
la colle sur loup

Vue mer : crédit photo Aseed